Beszállítói, 2nd party auditok

A vevői elvárásoknak való megfelelés minden vállalkozás számára alapvető fontosságú. Egy átfogó auditálás a teljes beszállítói láncra kiterjedve biztosítja, hogy a termékeket és szolgáltatásokat nyújtó szervezet megfelelően biztosítja a megbízók követelményeit.

Egy erre a célra kötött szerződés keretében független auditorként képesek vagyunk ellenőrizni a teljes ellátási lánc megfelelőségét.

A Kormány Tanácsadó Iroda Kft. az Ön által választott kritériumok alapján végzi el a beszállítók és alvállalkozók auditálását, hogy Ön bizonyos lehessen benne, hogy szállítói megfelelnek az elvárt követelményeknek, sőt a teljesítményüket tovább is fejlesztik. Amennyiben nincs ilyen követelményrendszer, akkor segítünk a kidolgozásában.

Auditoraink rendelkeznek tevékenységének megfelelő üzleti ismeretekkel. Azonnal rendelkezésére tudunk állni, mégpedig a saját belső erőforrások kifejlesztése költségeinek a töredékéért, javítva ezzel hatékonyságát és nyereségességét.

Segítségünkkel az Ön cége:

  • teljes körűen ellenőrizheti beszállítóját,
  • egyre jobb és következetes teljesítményt nyújtó beszállítói hálózatot hozhat létre,
  • biztosíthatja vevői elvárásait,
  • megvédheti és fejlesztheti márkáját
  • fejlesztheti szállítói és vásárlói kapcsolatait.

A beszállítói, 2nd party auditok történhetnek mistery shopping keretében is.

Belső auditok végzése

Amennyiben nincs elegendő, képzett és független erőforrása saját rendszerének belső auditálására, akkor szerződés keretében elvégezzük Ön helyett.

Képzett és független belső auditoraink képesek olyan belső problémák feltárására, amelyek helyesbítésével folyamatosan fejlesztheti cége működését és biztosíthatja az üzletmenet folytonosságát.

SZOLGÁLTATÁSAIM